Formandsskifte i DTHS

Indtil den kommende generalforsamling, vil det være den nuværende næstformand Per Nielsen, der varetager formandsfunktionen.

Pr. 1. september tiltræder Louise Schjønning som chef for handicap og psykiatri i Lemvig Kommune og fratræder således som Forstander ved Center for Kommunikation i Herning og dermed også som formand for Danske Tale-, Høre og Synsinstitutioner.

Forretningsudvalget vil gerne på vegne af lederkollegiet i DTHS medgive Louise en stor tak for engagementet, det gode kollegaskab og den store arbejdsindsats i de 5 år som formand for DTHS. Du har sat et flot aftryk, men nye udfordringer venter og herfra skal lyde et tillykke til dig og ikke mindst Lemvig Kommune.

En ny formand skal derfor vælges ved en kommende generalforsamling. Indtil det ordinære valg af formand, vil det være den nuværende næstformand Per Nielsen, der varetager formandsfunktionen.

Per har gennem en årrække siddet i forretningsudvalget for DTHS. Han har siden 2016 været leder af Synscentralen Vordingborg og var før dette faglig leder på CSV i København. Per er desuden ekstern lektor i audiologi på Københavns Universitet og har arbejdet med ordblindhed, STU og hørehandicap, været formand for Audiologopædisk Forening og er for tiden redaktør af Audiologopædisk Tidsskrift.

Nanette Borges, afdelingsleder CKV Odense indtræder som suppleant i DTHS’ forretningsudvalg i perioden frem til generalforsamlingen i marts 2023.

Del artiklen